RÄPYLÄT

Karhu Control

Karhu Control on erikoisräpylä, joka on suunniteltu erityisesti lukkareille. Räpylän hanskaosa on pienempi, mikä tekee räpylästä kevyemmän. Räpylässä on laadukkaat materiaalit ja uusi design. Räpylän pussi on Kevlar-vahvistettu ja materiaali erikoispintanahkaa.

Valmistetaan Suomessa.

Karhu Flite

Karhu Flite räpylä on erinomainen miesten ja naisten huippuräpylä laajalle käyttöalueelle. Räpylässä on laadukkaat materiaalit ja uusi design. Räpylän pussi on Kevlar-vahvistettu ja materiaali erikoispintanahkaa.

Valmistetaan Suomessa.

Karhu Optima

Räpylän rakenteessa on huomioitu ensisijaisesti linjapelaajan tarvitsemat ominaisuudet vaativissa pallon kiinniottotilanteissa. Pussin kulmaa on muutettu perinteiseen räpylään nähden. Räpylässä on ainutlaatuinen koon säätö ja sormien yksilöllinen kiinnitysmekanismi, jotka parantavat hallittavuutta tiukoissa pelitilanteissa. Rakenteessa on myös säädettävä peukalolukko ja sormiremmi. Räpylän hengittävyyttä parantaa sisäänrakennettu ilmakanava. Räpylän pussi on Kevlar-vahvistettu ja materiaali erikoispintanahkaa.

Valmistetaan Suomessa.

Karhu Ultima

Erikoisrakenteinen huippuräpylän ainutlaatuinen koon säätö ja sormien yksilöllinen kiinnitysmekanismi parantavat hallittavuutta tiukoissa pelitilanteissa. Rakenteessa on säädettävä peukalolukko ja sormiremmi. Räpylän hengittävyyttä parantaa sisäänrakennettu ilmakanava. Räpylän pussi on Kevlar-vahvistettu ja materiaali erikoispintanahkaa.

Valmistetaan Suomessa.

Karhu GH Pro 2.0 Soft

2.0 Vertigon pehmeämpi rinnakkaismalli. Huippuräpylä laajalle käyttöalueelle. Räpylän rakenteessa on myös säädettävä peukalolukko ja sormiremmi. Räpylän pussi on Kevlar-vahvistettu ja materiaali erikoispintanahkaa.

Käyttäjäsuositus: vanhemmat juniorit ja pro naispelaajat

Karhu GH Pro 1.8 Soft

Naisille ja vanhemmille junioreille suunniteltu 1.8 soft -räpylä on pehmeämpi kuin normaali Pro 1.8. Räpylän pussi on Kevlar-vahvistettu ja materiaali erikoispintanahkaa.

Käyttäjäsuositus: vanhemmat juniorit ja pro naispelaajat

Karhu GH 1.5 MAX

Kauden 2019 uutuus!

Junioreiden kovaan kilpakäyttöön tarkoitettu, erittäin pehmeästä nahasta valmistettu räpylä. Rakenteeltaan pehmeässä ja suurikokoisessa räpylässä on syvä pussi helpottamaan pallon kiinniottoa.

KÄYTTÄJÄSUOSITUS: Pro juniorit ja aikuisharrastajat

Karhu Code 120

Kauden 2019 uutuus Code 120!

Kestävästä, pehmeästä ja laadukkaasta nahasta valmistettu huippuräpylä junioreille, joka toimii hyvin myös nuorilla harrastajilla. Räpylä on suunniteltu sopimaan pieneen käteen erinomaisesti. Räpylän pussi on syvä. Materiaali nahkaa.

KÄYTTÄJÄSUOSITUS: Pienemmät kilpajuniorit

Karhu Code 100

Karhu Code 100 on saanut kaudelle 2019 uutta ilmettä!

Erityisesti koulukäyttöön kehitetty harrastusräpylä. Räpylän uusi muotoilu ja isompi pussi parantaa merkittävästi pallon kiinniottamista.

Käyttösuositus: Koulu ja harrastus

Materiaalit: Pintanahka ja vinyyli

Väri: Sini/Musta

Karhu Code 80

Käyttösuositus: Alle 8-vuotiaat

Materiaali: Pintanahkaa ja vinyyliä

Väri: Sini/Musta

MAILAT

Karhu FG Carbon

FG Carbon mailassa on kaksi eri kuiturakennetta, jossa yhdistyvät kuitukelaustekniikka ja kudottu hiilikuiturakenne, jonka ansiosta mailan lyönti ja kestävyysominaisuudet paranevat entisestään. Kudottu hiilikuiturakenne on vain mailan lyöntikohdassa, mikä mahdollistaa joustavan rakenteen mailan varressa.

Karhu Vertigo R

Mailassa on monipuoliset pelilliset ominaisuudet taitolyöjälle koviin peleihin ja tiukkoihin tilanteisiin.

Karhu Vertigo L

Vertigo-mailamalliston kevyin versio, jossa suuri varren jousto. Se tarjoaa pelaajalle laajan osuma-alueen eri lyöntitilanteissa.

Karhu Vertigo X

Vertigo X on Karhu mailamalliston jäykin maila. Vertigo X on tarkoitettu ensisijaisesti voimakkaille ja suoraviivaisille pelaajille. Maksimi lähtönopeus vaatii lyönniltä suurta tarkkuutta.

Karhu Vertigo S

Vertigo S on pelimiehen huippumaila. Tämä ominaisuus antaa mailalle suuren osuma-alueen eri lyöntitilanteissa. Maila on tarkoitettu huippupelaajille, joilla on monipuolinen lyöntivalikoima.

Karhu FG1

Lyöntikohdan kudottu komposiittirakenne yhdistettynä kuitukelausrakenteen kanssa lisää mailan kestävyyttä ja ominaisuuksia. Suuri taipuma mahdollistaa erittäin laajan lyöntivalikoiman. Pelinrakentajan maila.

Karhu FG L

Taitopelaajan maila! Mailassa on suurempi varren jousto verrattuna FG1-mailaan. Se tarjoaa pelaajalle laajan osuma-alueen eri lyöntitilanteissa. Maila on tarkoitettu ensisijaisesti juniori- ja naispelaajille.

Karhu Goldhammer 970

Erikoismaila naisille ja vanhemmille junioreille. Mailassa on suuri varren jousto ja se tarjoaa pelaajalle laajan osuma-alueen eri lyöntitilanteissa.

Karhu Goldhammer 900 & 950

Erikoismaila tuleville superpesiksen sankareille. Mailan suunnittelussa on huomioitu erityisesti junioripelaajien taito ja voimataso.

Karhu Goldhammer 800 & 850

Goldhammer-mailasarjan kevyin ja lyhyin versio sopii pesisharrastuksen aloittaneelle joukkuepelaajalle. Tenavasarjoissa pelaavan korkeatasoinen lasikuitumaila.

Karhu Goldhammer 100

Taitopelaajan kevyt, metrinen maila. Painoa vain 530g. Maila antaa pelaajalle laajan osuma-alueen eri lyöntitilanteissa. Maila on tarkoitettu ensisijaisesti vanhemmille tyttöpelaajille ja alle 14 vuotiaille poikajunioreille.

Mailan käyttö sallittu vain naisten 508 ja 509 pesäpalloille.

Karhu Code 90

Lasikuitumaila aktiiviharrastajille ja koulupesikseen.

Karhu Code 80 & 85

Lasikuitumaila junioripelaajille.

Karhu Code 75

Juniorien suosikkimaila.

Karhu Code 65 & 70

Pienten junioreiden maila paksummalla lyöntikohdalla.

Code 65
Ikäsuositus 3-7-vuotta. PAINOLUOKKA 65 cm, 330g. (+/-10g). HUOM! Vain palloille 510 ja 553.

Code 70
Ikäsuositus 5-8-vuotta.