479€

Tuplapotku potkupyörä

Tuplapotku on monikäyttöinen potkupyörä. Se on valmistettu Suomessa. Rungon ylöspäin kapeneva rakenne lisää tukevuutta. Isopyöräinen potkupyörä rullaa kevyesti. Tuplapotku on markkinoiden paras mukaanotettava potkupyörä. Pitkässä mallissa on nerokas jalasten saranointi. Jalakset saa käden käänteessä taitettua kuljetusasentoon, jolloin Tuplapotku mahtuu esimerkiksi farmariauton takakonttiin. Lyhyessä mallissa jalakset saa kokonaan irrotettua.
Värit: viininpunainen, sininen, ja hopea

899€

kolmipyörä Julia

Tuplapotku Julia -kolmipyörä on suunniteltu käyttäjille, jotka vaativat polkupyörästä tukevaa, mutta kevyttä matkakumppania. Erittäin matalan runkoratkaisun takia Tuplapotku Julia sopii myös varttuneemmallekin käyttäjälle. Tuplapotku Julia on Shimano Nexus 3 vaihteinen ja varustettu jalkajarrulla, sekä käsikäyttöisellä etujarrulla, jossa on myös parkkijarru -toiminto. Tuplapotku Julia -kolmipyörässä on myös tilava takakori kaikenlaisen tavaran kuljetukseen.
Valmistettu Suomessa.

899€

kolmipyörä Romeo

Tuplapotku Romeo -kolmipyörä on suunniteltu käyttäjille, jotka vaativat polkupyörästä tukevaa, mutta kevyttä matkakumppania. Erittäin matalan runkoratkaisun takia Tuplapotku Romeo sopii myös varttuneemmallekin käyttäjälle. Tuplapotku Romeo on Shimano Nexus 3 vaihteinen ja varustettu jalkajarrulla, sekä käsikäyttöisellä etujarrulla, jossa on myös parkkijarru -toiminto. Tuplapotku Romeo -kolmipyörässä on myös tilava takakori kaikenlaisen tavaran kuljetukseen.
Valmistettu Suomessa.

799€

Tern Link C31

3- vaihteinen Shimano napavaihteisto on näppärä ja lähes huoltovapaa QR- kannatin tarjoaa mukavan ajoasennon ja työkaluvapaan säädettävyyden Impac BigPac- renkaat rullaavat herkästi ja pehmeästi Täyspitkä ketjusuoja suojaa vaatteitasi rasvalta ja lialta
PAINO: 13,8 kg