799€

Crescent Tarfek

Jos etsit kevyesti rullaavaa hybridiä, on täysin varusteltu 7-vaihteinen Tarfek valintasi. Shimano Nexus napavaihde, jalkajarru sekä edessä oleva rullajarru on lialta suojattu, joten Tarfekilla ajat huolettomia kilometrejä vähällä vaivalla.

TARJOUS: 699€

Crescent Alma

Ketjuvaihteinen kevyesti rullaava citypyörä. Jämäkkä alumiinirunko ja korkealaatuiset varusteet tekevät Almasta mukavan ja luotettavan polkupyörän. Värit kerma ja musta.

729€

Nishiki 407 hybrid

Naisten varusteltu kaupunkihybridi, jossa on helppokäyttöinen napavaihteisto, jalkajarru ja edessä tehokas levyjarru. Ajomukavuutta lisäävät mm. säädettävä ohjainkannatin, ergonomiset kädensijat, pistosuojatut renkaat sekä valaisin. Värit: Valkoinen/lime-harmaa ja mattamusta/punainen-harmaa
Paino 13,3kg

799€

Crescent Tove

7-vaihteinen Tove on classikko City-pyörien joukossa. Matala ja tukeva alumiinirunko helpottaa pyörän päälle nousua. Ergonomisesti muotoiltu istuin ja pysty ajoasento tekee matkanteosta miellyttävän. Kätesi lepäävät mukavilla kädensijoilla ja leveät renkaat rullaavat pehmeästi. Tovessa on perinteisen jalkajarrun lisäksi v-jarru edessä, runkoon integroitu tavarateline, etukori irroitettavalla kassilla, lukko, seisontatuki sekä valo. Todella perinteinen naisten pyörä, joka on myös miesten suosiossa.

799€

Crescent Rissa

Jos etsit kevyesti rullaavaa hybridiä, on alumiinirunkoinen 7-vaihteinen Rissa valintasi. Shimano Nexus napavaihde, jalkajarru sekä edessä oleva rullajarru on lialta suojattu, joten Rissalla ajat huolettomia kilometrejä vähällä vaivalla.

599€

Crescent Skans

Täysin varusteltu 7-vaihteinen Skans on lujatekoinen alumiinirunkoinen city-pyörä niin työ- kuin koulumatkoille. Mukava istuin, pysty ajoasento ja mielyttävät kädensijat takaavat ensiluokkaisen ajokokemuksen. Skans on saatavilla neljässä värissä: musta, valkoinen, punainen tai keltainen

599€

Crescent Castor

Klassikko klassikoiden joukossa. Täysin varusteltu 7-vaihteinen Castor on lujatekoinen alumiinirunkoinen peruspyörä. Mukava istuin, pysty ajoasento ja mielyttävät kädensijat takaavat ensiluokkaisen ajokokemuksen.

399€

Crescent Tärnö

Varmatoiminen 1-vaihteinen miesten peruspyörä jalka- ja käsijarrulla sekä tukevalla alumiinirungolla.

399€

Crescent Lomma

Lujatekoinen 1-vaihteinen klassikko alumiinirungolla. Kaikki mitä peruspyörältä kaipaat. Niin koulu- kuin työmatkoille.

499€

Crescent Vinga

Lujatekoinen alumiinirunkoinen 3-vaihteinen klassikko. Kaikki mitä peruspyörältä kaipaat. Niin koulu- kuin työmatkoille.

599€

Crescent Klinte

Perinteinen naisten 7-vaihteinen pyörä hameverkolla ja etukorilla miellyttää vuodesta toiseen.

599€

Crescent Smyge

Perinteinen lujatekoinen alumiinirunkoinen miesten 7-vaihteinen pyörä miellyttää vuodesta toiseen.

399€

Madison Monza 7

Monza on Madison- pyörien ehdoton suosikkimalli miehille. Laadukas HiTen-runkoinen citypyörä soveltuu työmatkoille, retkeilyyn tai yleispyöräksi. Monza on mainiosti varusteltu peruspyörä josta löytyy mm. hyväksytty lukko, tavarateline ja säädettävä ohjainkannatin.

399€

Madison Roma Exclusive

3v Shimano, napadynamo, etukori, teräsrunko
värit punainen ja musta

369€

Madison Jubileum Men

3v Shimano takanapa. Vanhaan malliin rakennettu teräsrunkoinen miestenpyörä.

369€

Madison Jubileum

3v Shimano takanapa. Erikoisvarusteltu juhlamallin teräsrunkoinen naistenpyörä.

349€

Madison Monza 3

3v Shimano takanapa. Miesten teräsrunkoinen citypyörä.