829€

Crescent Tarfek

Jos etsit kevyesti rullaavaa hybridiä, on täysin varusteltu 7-vaihteinen Tarfek valintasi. Shimano Nexus napavaihde, jalkajarru sekä edessä oleva rullajarru on lialta suojattu, joten Tarfekilla ajat huolettomia kilometrejä vähällä vaivalla.

729€

Nishiki 407 hybrid

Naisten varusteltu kaupunkihybridi, jossa on helppokäyttöinen napavaihteisto, jalkajarru ja edessä tehokas levyjarru. Ajomukavuutta lisäävät mm. säädettävä ohjainkannatin, ergonomiset kädensijat, pistosuojatut renkaat sekä valaisin. Värit: Valkoinen/lime-harmaa ja mattamusta/punainen-harmaa
Paino 13,3kg

829€

Crescent Rissa

Jos etsit kevyesti rullaavaa hybridiä, on alumiinirunkoinen 7-vaihteinen Rissa valintasi. Shimano Nexus napavaihde, jalkajarru sekä edessä oleva rullajarru on lialta suojattu, joten Rissalla ajat huolettomia kilometrejä vähällä vaivalla.

599€

Crescent Skans

Täysin varusteltu 7-vaihteinen Skans on lujatekoinen alumiinirunkoinen city-pyörä niin työ- kuin koulumatkoille. Mukava istuin, pysty ajoasento ja mielyttävät kädensijat takaavat ensiluokkaisen ajokokemuksen. Skans on saatavilla neljässä värissä: musta, valkoinen, punainen tai keltainen

599€

Crescent Castor

Klassikko klassikoiden joukossa. Täysin varusteltu 7-vaihteinen Castor on lujatekoinen alumiinirunkoinen peruspyörä. Mukava istuin, pysty ajoasento ja mielyttävät kädensijat takaavat ensiluokkaisen ajokokemuksen.

399€

Crescent Tärnö

Varmatoiminen 1-vaihteinen miesten peruspyörä jalka- ja käsijarrulla sekä tukevalla alumiinirungolla.

419€

Crescent Lomma

Lujatekoinen 1-vaihteinen klassikko alumiinirungolla. Kaikki mitä peruspyörältä kaipaat. Niin koulu- kuin työmatkoille.

519€

Crescent Vinga

Lujatekoinen alumiinirunkoinen 3-vaihteinen klassikko. Kaikki mitä peruspyörältä kaipaat. Niin koulu- kuin työmatkoille.

599€

Crescent Klinte

Perinteinen naisten 7-vaihteinen pyörä hameverkolla ja etukorilla miellyttää vuodesta toiseen.

399€

Madison Monza 7

Monza on Madison- pyörien ehdoton suosikkimalli miehille. Laadukas HiTen-runkoinen citypyörä soveltuu työmatkoille, retkeilyyn tai yleispyöräksi. Monza on mainiosti varusteltu peruspyörä josta löytyy mm. hyväksytty lukko, tavarateline ja säädettävä ohjainkannatin.

369€

Madison Jubileum

3v Shimano takanapa. Erikoisvarusteltu juhlamallin teräsrunkoinen naistenpyörä.

349€

Madison Monza 3

3v Shimano takanapa. Miesten teräsrunkoinen citypyörä.